Medarbejder-
udvikling

God ledelse fører en virksomhed til
vækst og succes,
men det er ikke nok.

Medarbejderudvikling kan være essentielt for din virksomheds succes, da det er medarbejdernes kompetencer, indsatser, motivation og trivsel, der afgør virksomhedens resultat. Desværre er de færreste medarbejdere 100 % bevidste om virksomhedens overordnede strategi – og det er en skam! Det kan vi til gengæld hjælpe med at sørge for, at de bliver.

Vi arbejder med individuelt tilpassede medarbejderudviklingsforløb for den enkelte medarbejder såvel som for hele medarbejdergruppen.

Vores disciplin er at identificere, accelerere og forankre en profitabel adfærd og kultur.

Vi leverer den adfærd, som ledelsen ofte tager for givet, ikke har beskrevet eller finder banal. ”Det er jo voksne mennesker…,” tænker de fleste.

Vores yndlingskunder er (utål)modige og har ambitiøse mål, der kræver en ny adfærd at nå. Og fordi vi går dybere i analysen og bredere i forankringen, skaber vi den mest optimale værdi for vores kunders vigtige projekter.

Vi går altid dedikeret til værks i vores forløb, hvilket sikrer jer det størst mulige udbytte. Vi kommer aldrig med et færdigsyet koncept, men tager udgangspunkt i virkeligheden og tilpasser vores indsats til lige netop din medarbejdergruppes behov, ønsker, udfordringer og mål. Du kan læse mere om vores medarbejderudviklingsforløb “Building Sales Power®” og “Building Service Power®” nedenfor.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed med medarbejderudvikling.

Medarbejderudviklingsforløb for medarbejderen og medarbejdergruppen
Building Sales Power er en salgsuddannelse

Udviklingsforløb for medarbejdere

Building Sales Power®
Medarbejderudviklingsforløb for medarbejderen og medarbejdergruppen

Building Sales Power®

For den enkelte sælger eller for hele afdelingen

Building Service Power®
Vi tilbyder medarbejderudviklingsforløb

Building Service Power®

For den enkelte sælger eller for hele afdelingen

Andre Udviklingsforløb

Organisationsudvikling
Organisationsudvikling, tilpassede forløb for hele organisationen

Organisationsudvikling

Information & Kontakt