Medarbejder-
udvikling

God ledelse fører en virksomhed til
vækst, men det er ikke nok…

Medarbejderudvikling kan være essentielt for din virksomheds succes

Det er medarbejdernes kompetencer, indsatser, mængde af energi, motivation og trivsel, der afgør virksomhedens resultat. Desværre er de færreste medarbejdere 100% bevidste om virksomhedens overordnede strategi – og det er en skam! Det kan vi til gengæld hjælpe med at sørge for, at de bliver.

Vi arbejder med individuelt tilpassede medarbejderudviklingsforløb for den enkelte medarbejder såvel som for hele medarbejdergruppen.

 

Kontakt os for at høre mere

 

medarbejderudvikling

 

Vores disciplin er at identificere, accelerere og forankre en profitabel adfærd og kultur i jeres virksomhed og således sørge for, at alle medarbejdere er motiveret til, at bidrage til virksomhedens succes.

Vi leverer den adfærd, som ledelsen ofte tager for givet, ikke har beskrevet eller finder banal. ”Det er jo voksne mennesker…,” tænker de fleste.

Vores yndlingskunder er (utål)modige og har ambitiøse mål, der kræver en ny adfærd at nå. Og fordi vi går dybere i analysen og bredere i forankringen, skaber vi den mest optimale værdi for vores kunders vigtige projekter.

Vi går altid dedikeret til værks i vores forløb, hvilket sikrer jer det størst mulige udbytte. Vi kommer aldrig med et færdigsyet koncept, men tager udgangspunkt i virkeligheden og tilpasser vores indsats til lige netop din medarbejdergruppes behov, ønsker, udfordringer og mål. Du kan læse mere om vores medarbejderudviklingsforløb “Building Sales Power®” og “Building Service Power®” nedenfor.

 

Kontakt os for at høre mere
Medarbejderudvikling - Building Sales Power

Udviklingsforløb for medarbejdere

Building Sales Power®
Salgsuddannelsen Building Sales Power

Building Sales Power®

For den enkelte sælger eller for hele afdelingen

Building Service Power®

Building Service Power®

For den enkelte sælger eller for hele afdelingen

Andre Udviklingsforløb

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling

Information & Kontakt