Marc Dulong

Managing Partner

Marc Dulong, Managing Partner, har et veludviklet talent for at se mennesker, forstå deres kompetencer og matche dem til det rigtige job. Marc repræsenterer således 15 års erfaring med rekruttering til alt fra store specialistvirksomheder til internationale equity funds og til brancher, der spænder fra den finansielle over IT til logistik.

 

Marc blev, tidligt i sin karriere, udpeget som en af fremtidens topledere af Berlingske Business. På det tidspunkt var han direktør i Randstad Professionals, en dengang helt ny gren af den verdensomspændende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Herefter blev Marc headhuntet til Compass Human Resources Group som direktør for business development og kun et år senere udnævnt til equity partner, hvilket gav ham en plads i den nordiske ledergruppe.

 

Marcs personlige erfaringer som leder er væsentlige i rollen som kundens fortrolige sparringspartner, ”Det er en grundig og meget struktureret proces at finde den rette person til et job. Ole og jeg har både hver især og tilsammen et meget stærkt netværk af tunge fagspecialister og ved præcis, hvor vi skal henvende os for at finde de rette mennesker, uanset opgavens karakter. Det er altid bedste mand – eller kvinde – på opgaven. Mennesker, der brænder for det, de laver,” siger Marc Dulong.

Kontakt

md@mindweiss.com

+45 60 13 91 09

LinkedIn