Udvikling og
Rekruttering

Vi hjælper dig gennem hele processen

Vi har specialiseret os i at skræddersy løsninger inden for udvikling og rekruttering, baseret på vores mangeårige erfaring i branchen. Lad os hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale, både som virksomhed og som enkeltperson. Nedenfor kan du få et overblik over de udviklingsforløb og rekrutteringsforløb, som vi tilbyder.

Kontakt os for at høre mere

 

 

 

Udvikling

Forløb baseret på viden og respekt

Et udviklingsforløb i MINDWEISS bygger på grundtanken bag Building Leadership®, en ledelsesfilosofi udviklet på baggrund af en meget omfangsrig analyse, der både kvantitativt og kvalitativt har afdækket kompetencerne hos mere end 1.000 ledere i over 150 forskellige virksomheder.

I analysen har vi afdækket og belyst de ledelsesmæssige, faglige og sociale kompetencer, og vi fandt ud af, hvad der gør de bedste ledere bedre, og hvilket udbytte det har givet deres virksomheder.

Building Leadership® hviler på mange års erfaring og ikke mindst indsamling af empiri fra litteraturen såvel som fra et bredt udsnit af nationale og internationale virksomheder.

Med Building Leadership® tager vi afsæt i lederens naturlige personlighed, hvor de mindre udviklede sider fremelskes og dermed skaber en mere “hel” leder. Herved frembringes de bedste styrker i lederen og ikke mindst i medarbejderne.

Vi har stor respekt for den virksomhed, vi træder ind i, og vi tager altid udgangspunkt i virkeligheden, således at vores indsats tilpasses organisationens aktuelle behov, ønsker og udfordringer. Det er sådan, vi ændrer nuet, og for at være sikre på, at vi alle er enige om retningen, sætter vi konkrete mål for processen i samråd med ledelsen og følger løbende op undervejs.

Vi rådgiver ledergruppen og arbejder med individuelt tilpassede forløb for den enkelte leder, og vi gennemfører målrettede udviklingsprogrammer for den enkelte medarbejder, for teamet og for organisationen som helhed, så alle arbejder mod samme mål og med udgangspunkt i fælles værdier, holdninger og normer.

Derved sikrer vi, at alle er rede til at gå det ekstra stykke for at skabe den ønskede forandring.

Udviklingsforløb

Medarbejderudvikling
medarbejderudvikling

Medarbejderudvikling

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling

Udvikling og de fem procestrin

Når du indgår i et af MINDWEISS udviklingsprogrammer, arbejder vi altid med udgangspunkt i vores fem efterprøvede procestrin. Trinene er de samme i hvert udviklingsforløb, men indholdet tilpasses, så det tilgodeser den aktuelle virkelighed der gør sig gældende i netop din organisation.

 

Rekruttering

Din virksomhed i fokus – Vi garanterer en grundig rekrutteringsproces

Søger du en erfaren rekrutteringspartner, der forstår dine organisationers unikke udfordringer og særkender? Hos MINDWEISS har vi mere end 20 års erfaring med rekruttering på tværs af brancher, herunder den offentlige og private sektor, samt non-profit organisationer.

Vi kombinerer altid vores forretningsviden med vores sektorerfaring og tilbyder skræddersyede og alsidige rekrutteringsløsninger. Lad os være dine øjne i marken og håndtere rekrutteringsprocessen fra A-Z.

Rekrutteringsforløb

Executive Search
executive search

Executive Search

Search & Selection

Search & Selection

Rekruttering & Udvælgelse

Rekruttering & Udvælgelse

Rekruttering og de fem procestrin

Når du investerer i en af MINDWEISS rekrutteringsservices, arbejder vi altid med udgangspunkt i vores fem strukturerede procestrin. Trinene er de samme i hvert forløb, men indholdet tilpasses, så det tilgodeser den aktuelle virkelighed der gør sig gældende i netop din organisation.

 

Information & Kontakt