HR as a Service

HRaaS dækker hele HR-paletten

Kontakt os for at høre mere

 

Ledelse er efterhånden blevet en disciplin med uendelige krav til lederens kompetencer; jura, løn, ansættelse, afskedigelse, konkurrenceklausuler, kundeklausuler, arbejdsmarkedsforhold, udvikling af medarbejdere, MUS-samtaler, stresshåndtering, konfliktsamtaler, kulturtransformationer, traineeforløb, seniorpolitikker, alder- og kønsdiversitet og og og….så skal der også lige driftes og ledes.

Heldigvis har mange store virksomheder en professionel HR-afdeling, på hvis bord mange af opgaverne lander direkte, eller som fungerer som lederens vigtige sparringspartner.

Det er bare langt fra alle virksomheder og ledere, der har de muligheder, men det er der råd for.

I MINDWEISS A/S har vi nemlig udviklet HR as a Service (HRaaS), lidt som man kender det fra bl.a. IT-branchen, da vi i tidens løb har mødt mange virksomheder og ledere, der står med specifikke behov på forskellige områder, som de ikke har interne ressourcer til.

 

HR as a Service (HRaaS) dækker hele HR-paletten – fra rekruttering, search, test, surveys, organisationsudvikling, lederudvikling, medarbejderudvikling, outplacement, psykologhjælp og tilhørende HR-ydelser på jura, løn mv., hvor vi i MINDWEISS sikrer, at der bliver taget hånd om alle de områder, der ønskes fokus på.

Vi skræddersyr den rette løsning, som matcher vores kunders virkelighed, og alt dette sker igennem en transparent og velafprøvet forretningsmodel, som sikrer den højeste standard fra start til slut.

HR as a Service (HRaaS) garanterer dig direkte adgang til vores unikke specialister.

Når du samarbejder med MINDWEISS, bliver opgaverne altid udført af højt kvalificerede specialister, der kender din sektor. Det garanterer dig den viden og forståelse, der er nødvendig for at gennemføre opgaven. Du vil altid møde og godkende specialisten, inden opgaven iværksættes, hvilket sikrer dig et optimalt forløb hver eneste gang.

 

Kontakt os for at høre mere

Andre udviklingsforløb

Medarbejderudvikling
medarbejderudvikling

Medarbejderudvikling

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling

Information & Kontakt