Rekruttering
& Udvælgelse

Vi identificerer de bedst egnede
medarbejdere til din virksomhed

En essentiel del af en succesfuld rekrutteringsproces

Rekruttering & Udvælgelse er en essentiel del, af en succesfuld og effektiv rekrutteringsproces. Hos MINDWEISS mener vi, at en vellykket rekruttering udmærker sig ved grundighed og ved at sætte sig nøje ind i virksomhedens identitet. Vi har mere end 20 års erfaring med faget på tværs af brancher og derfor også en stor forståelse for vores kunders ønsker og for rekrutteringsprocessen generelt – det sikrer en effektiv rekruttering.

Erfaren og grundig rekruttering

Vores erfaring favner bredt og har med tiden givet os en unik indsigt, både i den offentlige sektor, den private erhvervssektor, samt non-profit organisationer. Hos MINDWEISS får du derfor et kompetencefelt og en specialistviden, der når ud i alle hjørner.

Kontakt os for at høre mere

Ekspertise på tværs af sektorer – Offentlig, privat og non-profit

Uanset om der er tale om rekruttering i den offentlige eller den private sektor, har hver organisation og virksomhed sine egne unikke udfordringer og særkender. Det betyder, at muligheder og løsninger skal planlægges strategisk og tilpasses efter udgangspunkt og rammevilkår. Vi kombinerer altid vores forretningsviden med vores sektorerfaring og tilbyder jer alsidige og skræddersyede forløb.

 

Skræddersyede forløb baseret på virksomhedens unikke behov

For at kunne være jeres øjne i marken, kræver det en bred forståelse for jeres virksomhed. Derfor sætter vi en ære i at tilegne os denne viden og i at varetage rekrutteringsprocessen fra A-Z.

 

Ansvarlig screening og testning af kandidater hos MINDWEISS

For en virksomhed kan det være en både omfangsrig, tidskrævende og bekostelig affære at ansætte den forkerte person. Hos MINDWEISS tager vi ansvar for hele processen og sørger for at screene og teste de udvalgte kandidater udførligt, så kun de bedste står tilbage som et match til jeres virksomhed.

Vi arbejder ud fra ideen om, at den rette kandidat er den, der matcher virksomhedens strategiske målsætninger, og hvis kompetencer og ambitioner samt faglighed og personlighed passer ind i de allerede eksisterende forhold i virksomheden.

Hos MINDWEISS får I en bred vifte af kompetencer. Vi rådgiver og rekrutterer både ledere og specialister og er eksperter i karriere- og lederrådgivning, udvikling, rekruttering, relocation og outplacement. Hos os får I en betroet partner, der tager hånd om jeres behov, ønsker og visioner.

Kontakt os for at høre mere

rekruttering og udvælgelse

Andre Rekrutteringsforløb

Executive Search
executive search

Executive Search

Search & Selection

Search & Selection

Information & Kontakt