Rekruttering
& Udvælgelse

Vi identificerer de bedst egnede medarbejdere til din virksomhed

Rekruttering & Udvælgelse en essentiel del, af en succesfuld rekrutteringsproces. Hos MINDWEISS mener vi, at en vellykket rekruttering udmærker sig ved grundighed og ved at sætte sig nøje ind i virksomhedens identitet. Vi har mere end 20 års erfaring med faget på tværs af brancher og derfor også en stor forståelse for vores kunders ønsker og for rekrutteringsprocessen generelt. Vores erfaring favner bredt og har med tiden givet os en unik indsigt, både i den offentlige sektor, den private erhvervssektor, samt non-profit organisationer. Hos MINDWEISS får du derfor et kompetencefelt og en specialistviden, der når ud i alle hjørner.

 

Konsulenthuset MINDWEISS, hvor der arbejdes med udvikling med rekruttering

Uanset om der er tale om rekruttering i den offentlige eller den private sektor, har hver organisation og virksomhed sine egne unikke udfordringer og særkender. Det betyder, at muligheder og løsninger skal planlægges strategisk og tilpasses efter udgangspunkt og rammevilkår. Vi kombinerer altid vores forretningsviden med vores sektorerfaring og tilbyder jer alsidige og skræddersyede forløb.

For at kunne være jeres øjne i marken, kræver det en bred forståelse for jeres virksomhed. Derfor sætter vi en ære i at tilegne os denne viden og i at varetage rekrutteringsprocessen fra A-Z.

For en virksomhed kan det være en både omfangsrig, tidskrævende og bekostelig affære at ansætte den forkerte person. Hos MINDWEISS tager vi ansvar for hele processen og sørger for at screene og teste de udvalgte kandidater udførligt, så kun de bedste står tilbage som et match til jeres virksomhed.

Vi arbejder ud fra ideen om, at den rette kandidat er den, der matcher virksomhedens strategiske målsætninger, og hvis kompetencer og ambitioner samt faglighed og personlighed passer ind i de allerede eksisterende forhold i virksomheden.

Hos MINDWEISS får I en bred vifte af kompetencer. Vi rådgiver og rekrutterer både ledere og specialister og er eksperter i karriere- og lederrådgivning, udvikling, rekruttering, relocation og outplacement. Hos os får I en betroet partner, der tager hånd om jeres behov, ønsker og visioner.

Rekruttering og udvælgelse

Andre Rekrutteringsforløb

Executive Search
Executive Search, vi arbejder med erhvervslivets øverste ledelse

Executive Search

Search & Selection
Search & Selection, vi matcher de rette kandidater med den rette virksomhed

Search & Selection

Information & Kontakt