Outplace­ment

MINDWEISS hjælper din virksomhed
med at give en opsagt medarbejder
en ny begyndelse

Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter i karriere- og lederrådgivning, udvikling, rekruttering, relocation og outplacement.

Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og udfører dybdegående og udførlige testforløb samt tilbyder professionel coaching. For den opsagte betyder det, at afskedigelsesprocessen kan blive til et fremadrettet forløb.

Vi giver lederen og medarbejderen en professionel rådgivning og sparring og tilbyder samtidig konkrete værktøjer, som kan hjælpe dem videre i karrieren, herunder også et indblik i egne egenskaber og potentielle udviklingsområder. Dette gør vi blandt andet gennem:

  • Personlig karriererådgivning
  • Personlighedstest
  • Netværk og sociale medier

Forløbet tilpasses efter jeres ønsker og behov, og vi sørger for, at lederen og medarbejderen får en personlig coach, der følger vedkommende i hele processen.

Individuelt outplacementforløb med personlig coaching samt rådgivning og sparring

Med et individuelt outplacementforløb tilbyder vi blandt andet: Personlig dag-til-dag coaching samt rådgivning og sparring på møder, telefon, Skype og mail. Kandidaten får også mulighed for at indgå i aktiv rekruttering, MPA-personlighedsanalyse samt afdækning og udbygning af det personlige netværk, blandt andet via LinkedIn.

Endvidere tilbyder vi mulighed for træning og forberedelse til kommende jobsamtaler samt vejledning i afklaring af kompetencer, mål og værdier med fokus på succes og passion. Er der behov for udarbejdelse af materialer, guider vi også her – typisk er der tale om ansøgning og CV.

Hos MINDWEISS A/S spænder erfaringen bredt og har med tiden givet os en unik indsigt, både i den offentlige sektor, den private erhvervssektor og non-profit organisationer. Ved at samarbejde med MINDWEISS A/S får du derfor en bred palet af kompetencer og specialistviden, der dækker alle hjørner.

 

Outplacement tilbydes som forløb hos MINDWEISS

Andre Rekrutteringsforløb

Executive Search
Executive Search, vi arbejder med erhvervslivets øverste ledelse

Executive Search

Search & Selection
Search & Selection, vi matcher de rette kandidater med den rette virksomhed

Search & Selection

Rekruttering & Udvælgelse
Konsulenthuset MINDWEISS, hvor der arbejdes med udvikling med rekruttering

Rekruttering & Udvælgelse

Information & Kontakt