Karriere

Forvent noget mere
– og noget meget anderledes.

Ledige stillinger

MINDWEISS har en unik approach til dit nye job, hvad enten det er hos en af vores kunder, eller hos os selv.

Under Ledige Stillinger finder du stillinger fra alle de spændende kunder, vi i øjeblikket arbejder for.

Nogle af vores stillinger er anonymiseret af konkurrencemæssige hensyn, og vores kunder har derfor ønsket fortrolighed. I andre opslag vil du kunne se virksomheden, der søger.

Kunne du være interesseret i at prøve kræfter med arbejde i udlandet? Vi har mange spændende stillinger i Norden. Klik på linket og se hvilke jobmuligheder der kunne være interessante for dig: Raadgiverhuset

CV-bank og Jobagent

Er der ingen opslåede stillinger, der passer på din profil, modtager vi gerne dit CV. Du kan uploade dit CV i vores CV-bank, så kan vi kontakte dig, såfremt vi får en stilling, der matcher din profil.

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores Jobagent, hvis du ønsker at være opdateret på de nyeste stillinger. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail, så snart der er nye jobopslag inden for dit felt.

 

Job hos os

Under Job hos os finder du karrieremulighederne i MINDWEISS.

I MINDWEISS finder du en særlig ekspertviden på vores 2 primære forretningsområder; Rekruttering og Udvikling. Vi betjener en meget forskellig, men særdeles spændende kundeportefølje.

I vores kultur og miljø siger vi ”We leave no one behind”, og med det mener vi, at vi redefinerer, hvad det betyder at være engageret og kompetent. Alle i og omkring MINDWEISS er lidenskabelige og “nysgerrige” omkring det de gør, og alle arbejder hårdt for at gøre en forskel. For kunden, for vores virksomhed og for sig selv.

Kombinationen af ekstraordinært talent og spændende mennesker skaber et konkurrencedygtigt, men uformelt miljø – og en god platform at udvikle sig på. Hos os er der ”no bullshit” eller smarte floskler. Vi er yderst ydmyge over for vores egen succes, men i særdeleshed over for vores kunders udfordringer.

Du vil drage fordel af gode netværksmuligheder og få chancen for at lære af kolleger, der er blandt de allerbedste inden for deres område.

En karriere hos MINDWEISS følger ikke et fast mønster eller en lige opadgående stige. Vi tror på at udvikle mennesker, ikke prototyper, så alle karrieremuligheder udvikles med det formål at hjælpe dig med at realisere dine og selvfølgelig vores ambitioner.

Hvem søger vi i øjeblikket?

Vi søger altid de rigtige mennesker med den rigtige baggrund og holdning, og derfor er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, hvis du er blevet inspireret af vores firma og kultur.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Job hos os

Karrieremuligheder

Ledige Stillinger

Ledige Stillinger

Information & Kontakt