Executive
Search

Ved Executive Search arbejder
vi med erhvervslivets øverste ledelse

Effektiv rekruttering af nøglepersoner

I MINDWEISS har vi de kompetencer og værktøjer, der skal til for at hjælpe bestyrelser såvel som virksomheders øverste ledelse og direktion i arbejdet med at identificere, tiltrække og udvikle ekstraordinært dygtige ledere.

Vores erfaring spænder bredt, hvilket betyder, at vi har en unik indsigt i den private såvel som den offentlige sektor samt non-profit organisationer. Læs mere om de forskellige sektorer, hvor vores erfaring og viden har medført et stort udbytte for vores kunder.

I MINDWEISS kombinerer vi funktionel ekspertise fra en lang række industrier med en omfattende kulturel, såvel som geografisk viden om de markeder vi opererer i. Det sikrer vores kunder et dynamisk felt af kvalificerede kandidater.

Vores konsulenter har veldokumenteret ledelsesresultater fra tidligere, og i kraft af vores mangeårige erfaringsgrundlag, tilbyder vi en unik kontaktflade, der udgør en af Danmarks største.

 

Sådan er processen i MINDWEISS Executive Search

MINDWEISS Executive Search er karakteriseret ved en udførlig, struktureret og dybdegående analyse af virksomheden, der sikrer kunden det bedste match både hvad angår kultur, værdier og forventninger.

I processen gennemfører vi omfangsrige testforløb, ligesom vi tilfører stærke erhvervspsykologiske kompetencer. På denne måde kommer vi hele vejen rundt om den kommende leder, som i sidste ende skal bringe vores kunders forretning til nye højder.

I et samarbejde med MINDWEISS, er vores kunder garanteret en betroet partner, der tager hånd om virksomhedens og ledelsens ønsker og visioner.

Kontakt os for at høre mere
executive search

Andre Rekrutteringsforløb

Search & Selection

Search & Selection

Rekruttering & Udvælgelse

Rekruttering & Udvælgelse

Information & Kontakt