Om os

Vi bistår dig i hele processen

Skal vi hjælpe jer med at skabe en forandring?

MINDWEISS er et konsulenthus, der har mere end 20 års erfaring. Vi bistår organisationer og virksomheder i alle dele af udviklingsprocessen. Vi kommer ikke med et færdigsyet koncept, men tager udgangspunkt i virkeligheden og tilpasser vores indsats til organisationens behov, ønsker og problemer.

Vi identificerer udfordringerne og sætter ord på de ressourcer, virksomheden måtte mangle.

Vi finder og rekrutterer de bedste kandidater på baggrund af et bredt netværk af fagspecialister og med udgangspunkt i omfattende personanalyser, der afdækker kandidaternes fagfaglige, faglige og sociale kompetencer.

Vi rådgiver ledergruppen og arbejder med individuelt tilpassede forløb for den enkelte leder.

Vi gennemfører målrettede udviklingsprogrammer for den enkelte medarbejder, for teamet og for organisationen som helhed, så alle arbejder mod samme mål og med udgangspunkt i fælles værdier, holdninger og normer.

Og vi sikrer, at alle er rede til at gå det ekstra stykke for at skabe den ønskede forandring.

Vi er certificeret i en række internationale anerkendte tests

Hos MINDWEISS er vi certificeret i en række internationale anerkendte personligheds og intelligenstests, som vi bruger i både udviklingsforløb og rekrutteringsprocesser. Det betyder blandt andet, at vi kan få et detaljeret og nuanceret billede af kandidaternes personlighed og adfærd, ligesom vi kan få en klar fornemmelse af deres intelligens og logiske formåen.

Derfor kan vi skræddersy de bedst mulige udviklingsforløb, ligesom vi kan finde de kandidater, der matcher virksomhedens strategiske målsætninger, og hvis kompetencer og ambitioner samt faglighed og personlighed passer ind i de allerede eksisterende forhold i virksomheden.

Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med målrettet og professionel rekruttering eller skræddersyede udviklingsforløb? Så tøv ikke med at kontakte os.

Mere om os

Vi lover dig 3 ting

Vi lover dig 3 ting

Information & Kontakt