Search &
Selection

Vi skaber det rette match
mellem virksomhed og kandidat

Betroet search partner med mangeårig erfaring

Hos MINDWEISS har vi evnerne til at matche de rette kandidater med den rette virksomhed. Som din betroede search partner finder og udvælger vi dit næste talent. Vi har mere end 20 års erfaring på tværs af brancher, hvilket giver os en unik indsigt og forståelse for de parametre, der gør sig gældende for det rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Vores erfaring favner bredt og har med tiden givet os en unik indsigt, både i den offentlige sektor, den private erhvervssektor samt non-profit organisationer. Vi rådgiver både ledere og specialister og er eksperter i karriere- og ledelsesrådgivning, udvikling, rekruttering, relocation og outplacement.

Unik indsigt og erfaring i brancher

At ansætte den forkerte person kan være en både bekostelig og til tider også skadelig proces for virksomheden. Hos MINDWEISS ser vi os selv som ambassadører for jeres virksomhed. Derfor har vi specialiseret os i at gøre processen til en succes for alle parter. Vores search er karakteriseret ved en udførlig, struktureret og dybdegående analyse af jeres virksomhed for at sikre det bedste match i forhold til jeres kultur, værdier og forventninger.

 

Succesfuld search-proces for det bedste match

I processen gennemfører vi omfangsrige testforløb, der favner de brede aspekter af både kandidatens faglighed og personlighed. Vi involverer relevante nøglepersoner og beslutningstagere, så vi får den bedste forståelse for virksomheden og jeres behov.

Vi sikrer en optimal searchproces

For at sikre jer det rette match, er det afgørende for os, at vi kommer hele vejen rundt om jeres krav, ønsker, visioner og identitet i virksomheden. Denne unikke indsigt og grundighed er en af de væsentligste faktorer, når det handler om at finde frem til den rigtige kandidat med det rette mindset og med de ambitioner, der passer til virksomhedens DNA.

 

Grundig search-proces og omfattende netværk

I kraft af vores mange år i branchen er vores kontaktflade blevet en af Danmarks største. Når vi arbejder med search, sætter vi os ind i jeres virksomheds markeds- og konkurrencesituation. Vores proces er præget af en grundig søgeproces og en skarp udvælgelsesprocedure. Search udmærker sig ved, at kandidaterne udvælges fra vores omfattende netværk og database. Vi arbejder dybdegående med jeres historie og forretningsområde helt ned i de små detaljer. Det gør vi, fordi vi ved, at der ikke vil opstå et match uden dette kendskab.

 

Skarp udvælgelse baseret på virksomhedens DNA

Det er vigtigt at skelne mellem search og rekruttering, idet den ideelle kandidat ikke altid er aktivt jobsøgende. Det kan til gengæld være tilfældet, at kandidaten er passivt jobsøgende og derfor skal kontaktes. Her kan MINDWEISS være behjælpelig.

Resultatet af processen er en konkret præsentation af relevante kandidater, der formelt matcher analysen til fulde. Vi leverer præcis den profil, som jeres virksomhed mangler. Hos os er du derfor garanteret en betroet partner, der tager hånd om jeres behov, virksomhed, ønsker og visioner.

Kontakt os for at høre mere

Andre Rekrutteringsforløb

Executive Search
executive search

Executive Search

Rekruttering & Udvælgelse

Rekruttering & Udvælgelse

Information & Kontakt