Ole Weiss

Founder

Ole Weiss, Founder, har siden 2001 drevet konsulenthuset MINDWEISS A/S med fokus på udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere. Inden Ole valgte at etablere MINDWEISS A/S, var han medstifter af det internetbaserede analyseinstitut Zapera (i dag YouGov) og før det medejer af Danmarks største konsulenthus Cultivator, hvor han i seks år bidrog med sin ekspertise inden for organisations- og lederudvikling.

 

Igennem årene har Ole Weiss arbejdet med mere end 35.000 mennesker i både danske og udenlandske virksomheder og har opnået markante resultater. Ole har været interim-ansat i en række virksomheder i perioder af 3 til 12 måneders varighed med det formål at skabe en nødvendig turnaround. Dette har givet Ole en unik forståelse for de mekanismer, der arbejder i organisationer, og for de mennesker, der skal skabe forandringen.

 

”Der findes altid uforløste potentialer, både i virksomheden og hos medarbejderne. Det kræver ofte nye øjne på hverdagen at kunne forløse dem og skabe bedre resultater. Mit udgangspunkt er altid ledergruppen, for den er afgørende for, hvordan virksomheden præsterer. Det er her, forandringsprocessen starter,” understreger Ole Weiss.

Kontakt

ow@mindweiss.com

+45 40 57 65 55

LinkedIn