19. juni 2024

Strategisk partnerskab med Raadgiverhuset

MINDWEISS indgår strategisk samarbejde med et af Norges førende rekrutterings- og udviklingshuse, Raadgiverhuset Rekruttering

Dette partnerskab markerer et betydningsfuldt skridt i MINDWEISS’ ambitiøse mission om at styrke markedspositionen og levere innovative løsninger til både kunder og kandidater inden for rekruttering og udvikling.

 

Hos MINDWEISS ser vi dette partnerskab som en naturlig forlængelse af vores strategiplan, hvor vi har identificeret behovet for at udvide vores tilstedeværelse i Norden. Founder Ole Weiss udtaler: Vi er utroligt begejstrede for at kunne tage dette skridt sammen med Raadgiverhuset. Vores ekspertise og fælles værdier gør dette samarbejde til noget helt særligt.

Hvortil Marc Dulong, Managing Partner hos MINDWEISS, tilføjer: Vores ambition har altid været at betjene vores nordiske kunder lokalt og maksimere de synergier, der opstår mellem vores lande. Dette samarbejde giver os en fantastisk mulighed for at styrke både vores strategiske og operationelle kapaciteter. Ved at kombinere vores ressourcer kan vi levere mere målrettede og effektive løsninger til vores kunder i hele Norden.

 

Fordele for både Kunder og Kandidater

For vores kunder betyder partnerskabet, at de nu får adgang til en større pulje af kandidater og flere ressourcer, hvilket gør det lettere at finde de rette talenter. Audun, Managing Partner hos Raadgiverhuset forklarer:Vores kunder vil drage fordel af et større netværk og større geografisk omfang af kandidater. Samarbejdet muliggør også mere målrettede og relevante løsninger, der er skræddersyet til kundernes specifikke behov.

 

Trygve, Partner hos Raadgiverhuset, tilføjer: “Vores kunder vil opleve en ensartet tilgang til arbejdsprocesserne, som bygger på en fælles forretningsfilosofi. Dette betyder, at uanset hvor i Norden vores kunder befinder sig, vil de få samme høje standard for service og kvalitet. Vi lægger stor vægt på at levere konsistente resultater og sikre, at vores metoder og værktøjer er tilpasset til de lokale markedsforhold, samtidig med at vi opretholder en samlet, strategisk vision.”

 

For kandidaterne åbner samarbejdet dørene til flere jobmuligheder på tværs af de nordiske lande, samt de mange fordele ved vores dybdegående lokalkendskab og sprogkundskaber. Muligheden for at søge stillinger uden for hjemlandet skaber nye karriereveje og udviklingsmuligheder, som kan være med til at forme fremtidens arbejdsmarked. Alle nordiske stillinger vil fremgå på vores hjemmeside, hvilket øger synligheden og mulighederne for kandidaterne.

 

Vi ser virkelig frem til dette samarbejde og glæder os til at se både kandidater og kunder nyde godt af de mange fordele, partnerskabet vil bringe. Med Raadgiverhuset skaber vi en stærk enhed, hvor vores kombinerede ressourcer og ekspertise vil resultere i bedre resultater.

 

For mere information om Raadgiverhuset, besøg deres hjemmeside her: Raadgiverhuset