3. januar 2020

Ny Seniorpartner indtræder i MINDWEISS

 

MINDWEISS ansætter Carsten Fenger-Pedersen som Senior Partner & Management Consultant.

 

Det er kun et halvt år siden, at konsulenthuset MINDWEISS annoncerede åbningen af et Aarhus-kontor, der nu, med direktør Helle Buus Hougesen i spidsen, servicerer kunderne vest for Storebælt. Alligevel er Ole Weiss og Marc Dulong allerede klar til at tage næste skridt i en nøje planlagt vækst.

 

”Målet er og har hele tiden været at gøre MINDWEISS til et af landets førende konsulenthuse, der varetager både rekruttering og udvikling,” siger Managing Partner, Marc Dulong, der i sommeren 2017 selv trådte ind i den af Ole Weiss veletablerede konsulentvirksomhed. Siden har MINDWEISS været i rivende udvikling, og når Carsten Fenger-Pedersen indtræder som Senior Partner & Management Consultant den 1. januar 2020, markerer det endnu et vigtigt skridt mod målet. ”Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til netop Carsten, som kommer med en stor international erfaring og et meget klart blik på betydningen af kvalificeret rekruttering,” siger Ole Weiss.

 

Fokus på at skabe relationer

Carsten Fenger-Pedersen, 47, har igennem det meste af sin karriere arbejdet i internationale koncerner, primært inden for IT og telecom. De sidste 7 år har han været Partner Manager for Nordeuropa og Benelux i den franske IT-virksomhed IDEMIA, og springet til et konsulent-hus med base i Hellerup og primært nationale kunder kan synes stort. Og så alligevel.

 

”De seneste mere end 20 år har jeg arbejdet med strategisk ledelse, og det fortsætter jeg med. For mig handler det primært om at etablere relationer, og jeg glæder mig til at arbejde på at skabe langsigtede relationer mellem virksomheder og medarbejdere i MINDWEISS-regi,” understreger Carsten.

 

Selv har han ansat talrige medarbejdere igennem årene og ved derfor, hvor vigtig processen er, samt hvad det betyder for virksomheden at lande den rette person til jobbet. ”Det er et speciale, jeg har stor respekt for, og som det i høj grad betaler sig at investere i.”

 

God energi smitter og motiverer

For Carsten Fenger-Pedersen har trivsel på arbejdspladsen altid været i fokus, for medarbejdere præsterer kun optimalt, hvis de trives og forstår virksomhedens kultur, sprog og målsætning. På et mere personligt plan var det da også blandt andet udsigten til at blive en del af et team med en særlig energi, der fristede ham ved MINDWEISS.

 

”Jeg var allerede i kontakt med Ole Weiss for 15 år siden og oplevede, at vi havde en god kemi og en fælles forståelse, så da vore veje krydsedes igen, gav det mig lyst til at skabe forandring i mit arbejdsliv. Mange vil nok blive overraskede over, at jeg ikke har valgt at blive i den branche, jeg kender utroligt godt, men jeg havde lyst til at gå nye veje. MINDWEISS er en spændende virksomhed, fuld af visioner og ambitioner og med en energi, som er smittende og motiverende. Det vil jeg gerne være en del af. Det tæller også, at hvor jeg tidligere nok brugte 60% af min tid på at rapportere, kan jeg nu fokusere på kunderne, og det passer mig rigtig godt,”slutter Carsten Fenger-Pedersen.

 

For yderligere oplysninger:

 Ole Weiss, Founder

Marc Dulong, Managing Partner

Carsten Fenger-Pedersen, Senior Partner

Telefon: 70 26 27 17

Carsten Fenger-Pedersen glæder sig til at tiltræde som Senior Parter & Management Consultant i MINDWEISS pr. 1. januar 2020.