Professionelle
Service-
virksomheder

 

Kunder kræver målbar indflydelse fra de tjenester og ydelser, de køber. De vil gerne vide, hvordan din virksomhed og de serviceydelser, du tilbyder, er forskellige fra konkurrenterne. Det er svært at demonstrere unik ekspertise gennem produkter og service alene.

En professionel holdning og måden dit team interagerer med kunderne på, har stor indflydelse på kundens opfattelse af den værdi, de får når de handler med lige netop dig og din virksomhed.

 

Vi tiltrækker og udvikler dine medarbejdere

Som leder af et professionelt servicefirma, er du ansvarlig for at tiltrække, fastholde og udvikle højt ambitiøse fagfolk og sørge for, at de ved, hvordan de arbejder med kunder på ud fra de værdier I står for. Ellers risikerer I, at kunderne hopper over til konkurrenten.

 

Hos MINDWEISS A/S har vi specialiseret os i at hjælpe ledere af professionelle servicefirmaer med at sætte retning, stimulere engagement og sikre udbytte. Vi kan bidrage til udviklingen af en stærk organisation og skabe en balance mellem et ambitiøst behov for uafhængighed og behovet for samarbejde.

Vi tilbyder at finde de rette ledere og medarbejdere, hvis praktisk træning i hvordan du opbygger unikke kunderelationer, samtidig med at du styrker dine medarbejders evne til at opbygge tillid og samarbejde med kunderne, ikke er nok.

Se med i ovenstående case-eksempel, Divisionsdirektør i Forenede Service A/S, Bjarne Brohus, fortæller om samarbejdet med MINDWEISS

Vi er generalister i en verden af specialister

Som konsulenthus er vi generalister, der arbejder på tværs af brancher. Det er ikke branchen, der definerer vores tilgang til en opgave, men den unikke metode, vi har udviklet. Vores rolle er at klargøre kulturen i organisationen til at implementere og eksekvere den nye strategi og oversætte denne til direkte adfærd i virksomhedens hverdag. Det handler om at skabe en ny æra på fundamentet af den.

Kontakt os for at høre mere

 

 

professionelle servicevirksomheder