9. oktober 2024

Nordic People Group

Hos MINDWEISS er vi meget stolte af at præsentere Nordic People Group, et strategisk partnerskab, der forener tre af Nordens førende rekrutterings- og udviklingshuse: MINDWEISS i Danmark, Raadgiverhuset i Norge og HRM i Sverige.

Dette partnerskab markerer et vigtigt skridt i vores fælles ambition om at levere innovative og skræddersyede løsninger inden for rekruttering og organisationsudvikling på tværs af hele Norden.

Ved at kombinere lokal viden med en bred nordisk forståelse sikrer vi, at vores løsninger ikke kun opfylder vores kunders akutte behov, men også understøtter langsigtede strategiske mål.

 

Et naturligt skridt i vores udvikling
For MINDWEISS er dette partnerskab en naturlig forlængelse af vores strategiske plan, hvor vi har fokuseret på at styrke vores tilstedeværelse i Norden.

 

Founder Ole Weiss udtaler:
“Vi er begejstrede over at kunne lancere Nordic People Group sammen med Raadgiverhuset og HRM. Sammen kan vi tilbyde vores kunder adgang til et bredere netværk og dybere ekspertise på tværs af alle tre lande, hvilket gør os i stand til at levere mere effektive og målrettede løsninger.”

 

Marc Dulong, Managing Partner hos MINDWEISS, tilføjer:
“Vores nordiske kunder får nu glæde af en samlet tilgang, der maksimerer de synergier, der findes mellem vores markeder. Ved at forene ressourcerne fra tre stærke virksomheder kan vi tilbyde en konsistent og effektiv service i hele regionen. Det styrker vores strategiske og operationelle kapacitet til gavn for både kunder og kandidater.”

 

Fordele for vores kunder

For vores kunder betyder partnerskabet en markant udvidelse af adgangen til kandidater samt flere specialiserede kompetencer. Gennem samarbejdet kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der imødekommer de specifikke behov i hvert af de nordiske markeder.

 

Partnerskabet i Nordic People Group giver desuden mulighed for at udnytte et bredere netværk på tværs af hele Norden, hvilket gør det muligt at levere mere målrettede og relevante løsninger, designet til at opfylde kundernes strategiske mål, uanset hvor de opererer.

 

Ved at sikre en ensartet tilgang til vores services i hele Norden kan vi garantere den samme høje standard af service og kvalitet på tværs af alle lande. Samtidig tilpasses løsningerne til de lokale markedsforhold, alt imens vi fastholder en samlet, strategisk vision for vores kunder.

 

Nye karrieremuligheder for kandidater
For kandidater åbner Nordic People Group op for et væld af nye jobmuligheder på tværs af Norden.

 

Dette partnerskab giver adgang til stillinger i både Danmark, Norge og Sverige, hvilket åbner nye veje for karriereudvikling og internationale erfaringer. Gennem vores lokalkendskab og ekspertise kan vi hjælpe kandidater med at finde det rette job, uanset hvor i Norden de ønsker at arbejde.

 

Vi glæder os til at se både kandidater og kunder drage fordel af de mange muligheder, som Nordic People Group vil bringe.

 

For mere information om vores partnere, besøg deres hjemmesider:

Raadgiverhuset: raadgiverhuset.no

HRM: hrmab.se