Sofie Abrahamson

Consultant

Sofie Abrahamson, Consultant, har erfaring fra konsulentbranchen, herunder senest fra Maul A/S, hvor hun har udviklet og implementeret ledelses-, team-, organisations- og kulturudviklingsprocesser.

 

 

Hos MINDWEISS er Sofie involveret i hele rekrutterings- og udviklingsprocessen, hvor hun arbejder ud fra en stærk organisatorisk og menneskelig forståelse. Hendes arbejdstilgang og erfaring fra tidligere stillinger, er med til at sikre en grundig behovsafdækning, solid forståelse for personprofiler samt et professionelt og tillidsfuldt samarbejde med kunderne.

 

Med en cand.merc.psyk fra CBS er Sofie desuden i stand til at forstå, udvikle og gennemføre forandringsprocesser baseret på et organisationsteoretisk og organisationspsykologisk grundlag. Hun har indgående kendskab til, hvordan menneskers motivation, vilkår og følelser spiller en rolle i organisationens rejse mod at opnå sine mål. Dette bringer hun i spil når hun hos MINDWEISS også bidrager aktivt til arbejdet med kundernes medarbejder-, ledelses- og organisationsudvikling.

Kontakt

sa@mindweiss.com

+45 60 13 93 59

LinkedIn