Morten Helbo

Senior Partner & Management Consultant

Morten besidder en omfattende erfaring indenfor leder- og medarbejder- samt forretningsudvikling, som han har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til. Han har tidligere arbejdet som Chefkonsulent hos Cultivator og senere som Director i Deloitte, hvor han var dybt involveret i forretningsudvikling og udvikling af innovative koncepter.

 

Derudover har Morten været selvstændig i 20 år, med sin konsulentvirksomhed, Mind United. I Mind United har han arbejdet intensivt med at oversætte strategier til konkrete handlinger og implementere adfærdsændringer, der styrker ledere og medarbejdere på tværs af forskellige virksomheder og brancher, hvilket har hjulpet dem med at nå deres mål.

 

Morten er en passioneret person, der brænder for at se mennesker trives og avancere i deres karriere. Han er drevet af en stærk motivation til at hjælpe andre med at opnå deres mål og fuldføre deres opgaver, og han tror på, at ekstraordinære resultater kan opnås ved at følge en velovervejet opskrift.

 

Morten bidrager med en holistisk tilgang til rekrutteringsprocessen, som for ham handler om at tage flere aspekter i betragtning for at finde den bedst egnede kandidat. Det er denne kompleksitet og udfordringen ved at finde den rette balance mellem fagfaglige-, faglige- og sociale kompetencer, som Morten finder motiverende.

 

For tre år siden købte Morten Korsgården med en vision om at finde alternative metoder til at gøre tingene på, herunder at skabe et sted, hvor folk kunne komme ned i gear og slappe af, bl.a. inspireret af principperne indenfor Craft Psychology. Ideen er at skabe små eventyr for gæsterne, så de kan opleve glæde og stolthed over det, de har opnået på stedet.  Denne filosofi afspejles også i Mortens helhedsorienterede tilgang til at skabe en positiv arbejdskultur, udvikle ledere og medarbejdere samt rekruttere kandidater, der passer bedst til virksomheden på alle parametre.

Kontakt

mh@mindweiss.com

+45 26 16 16 07

LinkedIn

morten helbo