IT-, Medie- &
Televirksomheder

 

Det er de færreste brancher, der forandrer sig med samme hast som IT-, medie- og telesektoren. Mens ny teknologi giver spændende nye muligheder, stiller det samtidig også nye krav til de virksomheder, der skal levere løsningerne.

Den globale pandemi har for eksempel på et øjeblik ændret vores måde at arbejde, agere og handle på, hvilket får efterspørgslen på agile infrastrukturer og IT-sikkerhed til at stige med voldsom hast.

Det mærker vi i MINDWEISS. Igennem mange år har vi bistået kunder i den digitale sektor med organisationsudvikling og rekruttering af både ledere, specialister, salgs- og servicemedarbejdere for at sikre, at de hele tiden er på forkant med udviklingen og klar til at møde nye behov.

I denne sektor har vi blandt andet løst udviklings- og rekrutteringsopgaver for GlobalConnect, Telia, Berlingske, Nixu (Ezenta), Fiftytwo og Boarding Danmark. Opgaverne vi har løst for disse kunder spænder bredt, og omhandler heriblandt; Afdækning af organisationens kompetencer og potentiale, udvikling af disse gennem salgstræning og uddannelsesprogrammer og ikke mindst om at skabe en følelse af fælles retning blandt alle medarbejdergrupper.

 

 

 

Særligt i denne sektor arbejder mange udviklere i projektansættelser. Det gør det kun endnu vigtigere, at organisationen har den struktur på plads, som er nødvendig for hurtigt at kunne definere opgaven for en medarbejder, som er tilknyttet i en afgrænset periode og skal kunne performe optimalt fra første dag.

Vores arbejde har skabt synlige resultater for vores kunder i denne sektor i form af blandt andet:

  • Markant vækst i afdelinger/organisationen
  • En forbedret kundeoplevelse
  • Rekruttering af nye kompetencer på alle niveauer
  • En styrket salgsorganisation
  • Planlægning, implementering og gennemførsel af uddannelsesprogrammer
  • Mere homogene organisationer, der har købt ind på en ny strategiretning og dermed bevæger sig mod samme mål

 

Vi er generalister i en verden af specialister

 

Som konsulenthus er vi generalister, der arbejder på tværs af brancher. Det er ikke branchen, der definerer vores tilgang til en opgave, men den unikke metode, vi har udviklet. Vores rolle er at klargøre kulturen i organisationen til at implementere og eksekvere den nye strategi og oversætte denne til direkte adfærd i virksomhedens hverdag. Det handler om at skabe en ny æra på fundamentet af den gamle og få medarbejderne til at se værdien og meningen i den forandring, som de er så vigtig en del af.

Kontakt os for at høre mere

 

Flere kundeudtalelser

Global Connect

Estate Media

Information & Kontakt