Industrielle
Varer &
Tjeneste-
ydelser

 

I konkurrencen om markedsandele og indtjening, har industrielle virksomheder brug for dygtige ledere og medarbejdere, der udviser stor fleksibilitet, omstillingsparathed og lysten til at udvikle sig.

Kravene fra globaliseringen har med høj hastighed ramt mange virksomheder i Danmark og det har sat sine spor: Kravet om vækst, flere produkter og større markeder er blevet en realitet og det kan mærkes på alle niveauer i organisationen.

I MINDWEISS A/S rekrutterer og udvikler vi de rigtige mennesker med højt specialiserede kompetencer, der formår at arbejde med kompleksiteten og kravene. Så ved at hjælpe vores kunder med at håndtere kompleksitet og analysere deres værdikæde, forbedrer vi sammen med virksomhedens ledere og medarbejdere konkurrenceevne, og indtjeningsevnen langt ud over det sædvanlige ved almindelige klassiske løbende forbedringer.

Industrielle Varer & Tjenesteydelser

Vi er generalister i en verden af specialister

 

Som konsulenthus er vi generalister, der arbejder på tværs af brancher. Det er ikke branchen, der definerer vores tilgang til en opgave, men den unikke metode, vi har udviklet. Vores rolle er at klargøre kulturen i organisationen til at implementere og eksekvere den nye strategi og oversætte denne til direkte adfærd i virksomhedens hverdag. Det handler om at skabe en ny æra på fundamentet af den.

Kontakt os for at høre mere