Finansielle
Services

 

De finansielle institutioner står i dag over for en virkelighed med stigende statslig regulering, offentlig kontrol, økonomisk usikkerhed, skiftende kundeadfærd og -præferencer, hvilket sætter rentabiliteten under betydeligt pres.

Vigtigheden af at gøre det rigtigt har aldrig været større. Det kræver erfaring i at håndtere spørgsmål, der spænder fra strategi og styring til omsætningsvækst, omkostningseffektivitet og håndtering af “dårlige aktiver”. Og det kræver de rigtige medarbejdere.

Se med i ovenstående case-eksempel, hvor Adm. Direktør i Nordic Solar A/S, Nikolaj Hoff, fortæller om samarbejdet med MINDWEISS, og hvordan vi har været med til at styrke deres organisation inden for organisationsudvikling og rekruttering.

 

Vi er generalister i en verden af specialister

 

Som konsulenthus er vi generalister, der arbejder på tværs af brancher. Det er ikke branchen, der definerer vores tilgang til en opgave, men den unikke metode, vi har udviklet. Vores rolle er at klargøre kulturen i organisationen til at implementere og eksekvere den nye strategi og oversætte denne til direkte adfærd i virksomhedens hverdag. Det handler om at skabe en ny æra på fundamentet af den.

Vi lover dig altid 3 ting i vores samarbejde.