Vores Firma

Mission statement: “Vi ændrer nuet”
Forvent noget mere – og noget meget anderledes.

MINDWEISS A/S er et konsulenthus, der bistår organisationer og virksomheder i alle dele af udviklingsprocessen. Vi kommer ikke med et færdigsyet koncept, men tager udgangspunkt i virkeligheden og tilpasser vores indsats til organisationens behov.

Vi identificerer udfordringerne og sætter ord på de ressourcer, virksomheden måtte mangle. Vi rekrutterer de bedste kandidater på baggrund af et bredt netværk af fagspecialister og med udgangspunkt i omfattende personanalyser, der afdækker kandidaternes fagfaglige, faglige og sociale kompetencer.

Vi rådgiver ledergruppen og arbejder med individuelt tilpassede forløb for den enkelte leder. Vi gennemfører målrettede udviklingsprogrammer for den enkelte medarbejder, for teamet og for organisationen som helhed, så alle arbejder mod samme mål og med udgangspunkt i samme værdier, holdninger og normer. “Vi er nysgerrige” i alt hvad vi laver.

Og vi sikrer, at alle er rede til at gå det ekstra stykke for at skabe den ønskede forandring.

I MINDWEISS A/S finder du en særlig ekspertviden på vores 2 primære forretningsområder; Rekruttering og Udvikling. Vi betjener en meget forskellig, men særdeles spændende kundeportefølje.

I vores kultur og miljø siger vi ”We leave no one behind”, og med det mener vi, at vi redefinerer, hvad det betyder at være engageret og kompetent. Alle i og omkring MINDWEISS A/S er lidenskabelige omkring det, de gør, og alle arbejder hårdt for at gøre en forskel. For kunden, for vores virksomhed og for sig selv.

Kombinationen af ekstraordinært talent og spændende mennesker skaber et konkurrencedygtigt, men uformelt miljø – og en god platform at udvikle sig på. Hos os er der ”no bullshit” eller smarte floskler. Vi er yderst ydmyge over for vores egen succes, men i særdeleshed over for vores kunders udfordringer.

Du vil som kunde såvel som medarbejder drage fordel af gode netværksmuligheder og få chancen for at lære af de allerbedste inden for deres område.

Hos MINDWEISS A/S følger ikke et fast mønster eller en lige opadgående stige. Vi tror på at udvikle mennesker, ikke prototyper, så alle muligheder udvikles med det formål at hjælpe kundernes, vores medarbejders  og selvfølgelig MINDWEISS A/S’ ambitioner.