Retail Manager

For vores kunde, high-end smykkefirmaet Dulong Fine Jewelry A/S, søger vi en serviceminded og relationsskabende Retail Manager til at varetage ledelsen og den daglige drift af de to butikker i henholdsvis København og Lyngby.

 

Smykkefirma med fokus på design og kvalitet

Som Retail Manager får du ansvaret for den daglige drift af de to fysiske butikker i henholdsvis København og Lyngby samt håndteringen af webordre. Du oparbejder således salget i de to butikker med fokus på høj kundeservice og en personlig købsoplevelse i salget af tilpassede smykker gennem kundekonsultationer. Du arbejder således proaktivt med at fastholde loyale kunder, men i lige så høj grad med at tiltrække nye kunder, hvor du selv spiller en afgørende rolle i det direkte salgsarbejde.

 

Som Retail Manager får du desuden det daglige ledelsesansvar for 10 salgsassistenter. Du får således ansvaret for at ansætte og udvikle nye og eksisterende medarbejdere, herunder tilsikre at alles kompetencer udnyttes optimalt. Du arbejder fokuseret på at motivere teamet og skabe gejst omkring virksomhedens salgsaktiviteter, ligesom du udfærdiger og sikrer overholdelse af alle vagtplaner for de fysiske butikker.

 

Endelig spiller du en vigtig rolle i forhold til at udvikle og drive kommercielle aktiviteter. I kraft at din førstehåndsviden om købeadfærd og kundepræferencer, deltager du derfor i idéudvikling og drift at eksempelvis events, kampagner, konkurrencer og tværgående samarbejdsmuligheder. Du bidrager med egne input ligesom du får mulighed for at deltage på messer og spændende events som eksempelvis The Jewelry Room, der afholdes i forbindelse med modeugen.

 

Serviceminded og relationsskabende Retail Manager

Du kommer formentlig med 3-4 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har drevet salget med gode dokumenterbare resultater. Du har solid butikserfaring fra high-end mode og/eller designindustrien, med et indgående kendskab til dynamikkerne i salget af et luksusbrand. Vigtigst er det dog, at du brænder for retail og trives i krydsfeltet mellem salg, ledelse og kommercielle aktiviteter. Du har gode kommunikative egenskaber med en veludviklet evne til at læse kundens tilgang og præferencer i købssituationen, ligesom du har lysten og evnerne til at lære disse kompetencer fra dig i udviklingen af resten af salgsteamet.

 

På det personlige plan er du en dygtig relationsskaber og ekspert i hospitality. Du forstår vigtigheden af at skabe en god købeoplevelse for virksomhedens store netværk at loyale kunder såvel som nye. Din ledelsesstil er motiverende og direkte med gode evner til at engagere et team. Du er dynamisk og resultatorienteret og tænker proaktivt i relation til opdyrkelse af arbejdsrelationer såvel som nye forretningsmuligheder. Du har blik for rene linjer og et klassisk udtryk i butikken såvel som egen fremtoning ud imod kunderne. Endelig har du en kommerciel tankegang og en personlig interesse for mode og design og kan se dig selv som en oprigtig ambassadør for brandet.

 

Om Dulong Fine Jewelry A/S

Dulong Fine Jewelry er et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark med fokus på kompromisløst håndværk. Dulong Fine Jewelry startede i 2005 som et unikt partnerskab mellem Juveler, Marianne Dulong og Designer og Stylist, Anja Camilla Alajdi.

 

Virksomhedens guldsmede er dedikerede og arbejder side om side for at skabe hvert eneste smykke i hånden, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældigheder, og de underlægger sig således de højeste standarder for kompromisløst håndværk.

 

Dulong Fine Jewelry’s produkter forhandles via deres eget web-site samt i deres to butikker beliggende i Silkegade og Lyngby. Herudover forhandles smykkerne gennem en række forhandlere i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen ved at fremsende motiveret ansøgning og CV til PA & Researchansvarlig i MINDWEISS A/S, Julie Sommer på js@mindweiss.com.

 

Ansøgningsfrist: 22/2-2019

Arbejdssted: Hovedstaden

Virksomhed: Dulong Fine Jewelry A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?