Projektleder

På vegne af vores kunde, søger vi en kommerciel og agil projektleder med stærke kommunikative kompetencer. Vores kunde er en stor spiller i detailindustrien og er ved at eksekvere en markant vækstplan, som led i ny kapitaltilførsel.

 

Forretningsenhed med fokus på diversitet

Som Projektleder bliver det din opgave at bygge bro mellem leverandørerne og kunderne. Du kommer til at arbejde med mange kontaktflader i organisationen – det stiller krav til din evne til at engagere et team og styre deadlines. Det bliver din opgave at sikre, at de nødvendige ressourcer er tilstede, for at projekterne kan lykkedes. Du får ansvaret for at planlægge, informere og gennemføre projekterne fra A-Z.

 

Du kommer til at indgå i et team af fem andre erfarne projektledere, der gerne yder sparing og støtte, når dette er nødvendigt. Der er derfor tale om en stilling, med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, men også for at præge egen arbejdsgang med frihed under ansvar.

 

Projektleder der kan bygge broer

For at lykkedes i stillingen kræves det, at du har relevant erfaring med projektledelse, herunder gerne PRINCE II certificering. Du kommer formentlig med 5-7 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra detailhandlen, hvor du har arbejdet med kommercielle løsninger. Du synes det er sjovt at arbejde med mange forskellige interessenter, ligesom du kan begå dig på flere forskellige niveauer i organisationen.

 

Som person har du et solidt overblik over processor, arbejdsgange. Du er vedholdende, energisk og omstillingsparat, og du justerer hurtigt og smidigt på processerne, når omgivelserne kræver det. Vigtigst af alt, har du evnen til at samle dit team og komme i mål med projekterne uden at gå på kompromis med kvaliteten eller tidsplanen.

 

Sådan søger du

Ansøgning og CV sendes til Head of Research hos MINDWEISS A/S, Julie Sommer på js@mindweiss.com

 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: 
Københavnsområdet
Virksomhed: 
Anonym

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?