Financial Controller

På vegne af vores kunde, en veletableret spiller i fødevareindustrien, søger vi en kvalitetsbevist Financial Controller med direkte reference til virksomhedens CFO.

 

Veletableret fødevareproducent

Virksomheden er en etableret producent i fødevareindustrien. Du får det overordnede ansvar for de klassiske controlleropgaver, herunder analyse og rapportering af finansielle data til ledelsen, controlling og efterkalkulering af regnskaber, debitor/kreditorstyring, momsafstemninger og skatteregnskaber. Med direkte reference til virksomhedens CFO, tilsikrer du således, at kvaliteten af de finansielle aktiviteter står mål med den generelle høje standard, som virksomheden er kendt for. I teamet vil der tillige være en bogholder til at assistere dig i dine opgaver.

 

Financial Controller

Du kommer med en akademisk baggrund som HA, HD eller lignende kombineret med relevant praktisk erfaring fra en stilling som Financial Controller. Du har stærke forhandlingsevner, som du trækker på i arbejdet med diverse interessenter herunder banker og leverandører. Du arbejder professionelt på dansk og engelsk og gerne spansk, og du er hjemmevant i Excel, Word og Power Point samt E-dynamics, Navision, SAP eller lignende.

 

Selvstændig og struktureret

Som person arbejder du analytisk og struktureret og er vedholdende, når der opstår udfordringer. Du er en stærk kommunikator med evnerne til at motivere andre og skabe forståelse for vigtigheden af dine aktiviteter. Du har en høj grad af ansvarsfølelse og sikrer egenhændigt, at dine opgaver bliver fulgt til dørs gennem en proaktiv og pragmatisk arbejdsindsats. Endelig rummer du et stort overblik, men kan samtidig sætte dig grundigt ind i detaljen, når dette er nødvendigt.

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen ved at fremsende motiveret ansøgning og CV til PA & Researchansvarlig i MINDWEISS, Julie Sommer, på js@mindweiss.com

 

Ansøgningsfrist: 4. februar 2019

Arbejdssted: Københavnsområdet

Virksomhed: Anonym

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?