CRM Manager

På vegne af vores kunde Synoptik A/S, søger vi en datadrevet og analytisk CRM Manager der kan højne kundeoplevelsen gennem målrettet 1:1 kommunikation på tværs af online og offline kanaler på det danske marked. Synoptik A/S er førende inden for deres forretningsområde, som en af Danmarks største optikerkæder.

 

Personaliseret Kommunikation der skaber loyale kunder

Som CRM Manger får du ansvaret for at forbedre kundeoplevelsen før og efter købet. Du bidrager til at skabe mersalg, krydssalg og genkøb samt at reducere churn igennem målrettet og relevant 1:1 kommunikation på tværs af online og offline kanaler. Det bliver altså din opgave at indsamle relevante kundedata, analysere og omsætte disse til en strategi, der gør det muligt at definere relevante dialogprogrammer.

 

I denne stilling får du en høj grad af frihed under ansvar i et forretningsområde der er velsmurt, men hvor nytænkning og en udfordrende tilgang til status quo værdsættes. Den datadrevne kommunikation er omdrejningspunktet og til at hjælpe dig, med den tekniske del af processen, har du en CRM Administrator der bistår med at trække de relevante data. Dine primære fokusområder bliver således analyse og strategi, udvikling og drift af SoMe samt definition af triggers og loyalitetsprogrammer.

 

Datadrevet og analytisk CRM Manager

Det er af afgørende betydning, at du kommer med erfaring inden for udvikling af datadrevet 1:1 kommunikation, hvor du har opnået dokumenterbare resultater inden for CRM og SOME. Samtidig har du flair for tal og analyse, som bl.a. bruges til split tests og performance optimering, ligesom du har digital systemforståelse fra fx Responsys, Alteryx eller Tableaux til brug for udvikling af processer og optimering af eget ansvarsområde.

 

På det personlige plan, er du en stærk kommunikator, der brænder for at udvikle målrettet kommunikation. Du er detaljefokuseret og løsningsorienteret, og du værdsætter at arbejde med andre. Endelig er du en igangsætter der tager ejerskab og skaber relationer på tværs af organisationen i en stræben efter at skabe værdi for kunden og for Synoptik.

 

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende motiveret ansøgning samt CV til PA & Head of Research, Julie Sommer på mail: js@mindweiss.com.

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Københavnsområdet
Virksomhed: Synoptik A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?