Country Sales Manager

For vores kunde Calex Scandinavia ApS, søger vi en Country Sales Manager med erfaring inden for retail og forretningsudvikling, som har lyst til at tage ansvaret for opbygningen af et succesfuldt, internationalt designbrand i en dansk kontekst med direkte reference til virksomhedens Commercial Director.

 

Salgsudvikling af det danske marked

Som Country Sales Manager i Calex Scandinavia, bliver du ansvarlig for det danske marked. I samarbejde med virksomhedens Commercial Director, får du en unik mulighed for at sætte dit eget præg og se de direkte resultater af dit arbejde. Din vigtigste opgave bliver således at øge salget gennem udbredelse af kendskabet til og præferencen for Calex Scandinavia’s produkter. Det gør du med udgangspunkt i målrettet kommunikation om Calex Scandinavia’s historie og særlige DNA i alle virksomhedens salgsaktiviteter. I arbejdet med dette, identificerer du relevante distributører og forhandler aftaler på plads, ligesom du står for den løbende dialog og relationsopbygning med eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

 

Den rette person kan regne med en høj grad af sparring, udvikling og støtte fra virksomhedens Commercial Director, som er en stærk sparringspartner, der arbejder passioneret med produkterne og deres historie. I vil derfor indgå i en tæt dialog om alt fra udarbejdelse af budgetter til sparring omkring den fremadrettede forretningsstrategi og positionering i markedet på lokalt såvel som internationalt plan. I rollen får du således en høj grad af frihed under ansvar, men samtidig den nødvendige know how i forhold til at udvikle den danske salgsenhed til det ønskede niveau.

 

Salgsdreven Manager med passion for retail

Du er en engageret og dedikeret salgsprofil med et højt drive og en stor passion for retail, og du motiveres af at arbejde strategisk såvel som hands on med alle dele af salget. Da Calex Scandinavia er bygget op omkring en uddelegerende og tillidsbasseret virksomhedskultur, forventes det at du, som Country Sales Manager, udviser stort ejerskab og er ærekær i forhold til dine ansvarsområder. Som salgsansvarlig for det danske marked, har du derfor en høj grad af selvdisciplin og selvstændighed, som du aktivt trækker på i arbejdet med interne stakeholdere såvel som kunder og samarbejdspartnere.

 

Du kommer med en relevant grunduddannelse f.eks. en bachelor inden for handel eller design, ligesom du har konkret erfaring fra retailindustrien, herunder gerne livsstilsegmentet og design eller fashion brands. Du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale, og det er en fordel, hvis du har teknisk flair. Du har skabt dokumenterbare resultater i forhold til arbejdet med salg og forretningsudvikling, ligesom du er forhandlingsvant med distributører og har formået at skabe gode resultater hermed. Du arbejder struktureret med alle dele af salgsprocesserne fra analyse til strategi og eksekvering, og du interesserer dig for trends, ligesom det falder dig naturligt at holde dig orienteret om tendenser i markedet. Endelig har du et solidt overblik og arbejder proaktivt med salgstal, ligesom du aktivt søger de informationer, du har brug for for at løfte opgaven.

 

Om Calex Scandinavia

Calex Scandinavia er en del af Electro Cirkel der blev grundlagt i 1970 og har et netværk af distributører i mere end 65 lande i og uden for Europa. Calex Scandinavia blev opkøbt af Electro Cirkel i 1987 og er i dag B2B leverandør af lyskilder til supermarkeder, varehuse, byggemarkeder, el-installatører og lampebutikker m.m. i Skandinavien.

 

Virksomhedens produktion af alle lyskilder laves in house, og de har testcentre i både Holland og Kina. Ud over deres eget mærke, Calex, har de en omfattende produktportefølje af brands, der bl.a. tæller Philips, Duracell, Majestic, Ectron og Varta. Se desuden deres hjemmeside: https://www.calexscandinavia.com.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PA & Head of Research hos MINDWEISS A/S, Julie Sommer på mail, js@mindweiss.com. Ansøgning og CV sendes til js@mindweiss.com.

 

Ansøgningsfrist: 21/12-2018

Arbejdssted: Lyngby

Virksomhed: Calex Scandinavia ApS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?