COO

For vores kunde, Dansk Rustfri Kolding A/S, søger vi en COO, med direkte reference til den administrerende direktør, der er motiveret for – og evner at håndtere en bred række opgaver for en spændende virksomhed i vækst.

 

Bliv en del af udviklingen

Som ordreproducerende virksomhed af rustfast procesudstyr til pharma, fødevare og kemisk industri

skal Dansk Rustfri Kolding A/S leve op til strenge krav til kvalitet og dokumentation. Ligeledes er de i global konkurrence, hvorfor pris og ikke mindst levering til tiden er helt essentielt.

På den baggrund søges en COO, som kan bidrage til at sikre effektiv og gnidningsfri projekteksekvering og koordinering i dialog med relevante medarbejdere såvel som med kunder og eventuelle underleverandører.

 

Hands-on leder med strategisk erfaring

Du vil arbejde på strategisk niveau såvel som med helt lavpraktiske opgaver på gulvet, og du forventes at have overblik over hele produktionen samt bidrage til, at virksomheden når sine finansielle såvel som produktionsmæssige målsætninger.

Du skal kunne agere professionelt i skrift og tale på dansk og engelsk, og du kommunikerer åbent, logisk og let forståeligt.

Du har en struktureret og problemløsende tilgang til dit arbejde, og det er en fordel, hvis du er åbensindet og nysgerrig med en positiv attitude.

 

Af konkrete arbejdsopgaver hører herunder men ikke udtømmende; Detailplanlægning, projektledelse (produktion så vel som procesoptimering), dataopsamling og analyse, løbende opfølgning på produktionsfremdrift samt sikre, at der udføres tilstrækkelig kvalitetskontrol. Ligeledes vil der i spidsbelastninger være brug for support til dokumentation, tilbudsgivning og eventuel produktionsteknisk sparring med kunden.

Overordnet har du ansvaret for produktionen og den daglige drift i samarbejde med værkføreren.

 

Produktionsteknisk baggrund en fordel

Du kan eksempelvis komme med erfaring som produktionsingeniør, produktionsteknolog eller lignende. Som minimum har du praktisk kendskab til håndværk, da dette kan være afgørende for det gode samarbejde med medarbejderne samt forståelsen for produktionsprocesserne.

Du har en faglig forståelse for produktionsprocessen fra salg til levering og gerne erfaring med ordreproducerende produktion.

Det er desuden et krav, at du har erfaring med ledelse, da du skal evne at træde i karakter, når situationen kræver det.

 

Det er ikke afgørende – men en fordel – at du er certificeret i LEAN eller Six Sigma, men erfaring med implementering af effektiviseringsprocesser og -redskaber i praksis er et krav.

Du skal besidde basale IT-færdigheder og kunne bruge Office-pakken på professionelt niveau.

Det er tillige en fordel, hvis du har erfaring med CAD/CAM (3D) samt måleteknisk erfaring.

 

Om Dansk Rustfri Kolding A/S

Dansk Rustfri Kolding A/S er en ordreproducerende virksomhed, som er ekspert i at fremstille skræddersyede produkter, primært specialtanke og andet rustfast produktionsudstyr, til medicinal- og fødevarebranchen og til den kemiske industri.

Virksomheden producerer ikke kun til det danske marked men i høj grad også til eksport, da godt 80 procent af virksomhedens produktion bliver eksporteret.

I juni 2016 fik Dansk Rustfri en ny ejerkreds, og de ønsker at være blandt de bedste, når det gælder rustfri stålproduktion til det industrielle marked.

 

Sådan søger du stillingen

Ansøgning og CV sendes til Senior Researcher i MINDWEISS A/S, Dorte Daugaard Jensen, på dj@mindweiss.com.

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Arbejdssted: Kolding

Virksomhed: Dansk Rustfri Kolding A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?