Pernille Hornhaver

Partner & Erhvervspsykolog

Pernille Hornhaver, Partner & Erhvervspsykolog, er både uddannet autoriseret psykolog og uddannet Executive Coach og har i sin praksis, i en årrække, blandt andet arbejdet med sparring og udvikling af ledere. Samtidig har Pernille en væsentlig fortid i rekrutteringsbranchen, hvor hun har arbejdet hos blandt andre Markman og Promando, hvilket betyder, at hun har en helt naturlig forståelse for MINDWEISS’ samlede kompetenceområder.

 

Pernille bistår således ved rekrutteringer og vurdering af kandidater samt i alle aspekter af udviklingsarbejdet med ledere og medarbejdere. Pernille sparrer med kunderne om blandt andet kravprofiler, afklaringsprocesser og strategi, ligesom hun bistår med outplacement-opgaver som en naturlig forlængelse af de øvrige opgaver vi løser.  Endelig optimerer Pernille de værktøjer, vi anvender i MINDWEISS, herunder bl.a. i test- og udvælgelsesprocessen.

 

Pernille brænder for at udvikle mennesker og støtte dem i at udnytte deres fulde potentiale, personligt såvel som professionelt. Med Pernilles erhvervspsykologiske kompetencer spiller hun således en vigtig rolle i MINDWEISS’ holistiske arbejde med at rekruttere, udvikle og fastholde ledere og medarbejdere i organisationer.

Kontakt

ph@mindweiss.com

+45 26 85 04 94

LinkedIn