Lars Ole Kruse

Senior Management Consultant

Lars Ole Kruse, Senior Management Consultant, repræsenterer over 23 års erfaring fra konsulent- og rekrutteringsbranchen. Lars Ole startede sin karriere i vikarbranchen, og skiftede derefter til formidling af IT-konsulenter. I de efterfølgende 10 år var han headhunter i egen virksomhed, hvor han ligeledes udviklede ledere og medarbejdere.

 

Lars Ole har desuden 6 års erfaring som rekrutteringschef hos Jobindex, hvor han beskæftigede sig med opbygning af team, udelukkende med fokus på formidling af IT-kompetencer. Udover en kort ansættelse i den finansielle branche, har han afslutningsvis bidraget til mange specialist- og lederansættelser hos Nemlig.com.

 

Med mange års erfaring bagagen, bidrager Lars Ole med solid brancheindsigt. Han er tilmed en stærk menneskekender, der har bred erfaring med at matche profiler og virksomheder på tværs af brancher og fagområder. Gennem tidligere stillinger repræsenterer han i øvrigt over 10 års ledelseserfaring.

 

Lars Ole har desuden 10 års erfaring med salgsudvikling, undervisning og udvikling af ledere og har, som selvstændig konsulent, rådgivet indenfor strategi og karriereudvikling. Han har desuden har haft nøglemedarbejdere og ledere i coachingforløb. Med en indgående forretningsforståelse, har Lars Ole således en helt naturlig tilgang til arbejdet med at hjælpe MINDWEISS’ kunder i relation til deres udviklings- og rekrutteringsmål.

 

“Jeg trives, når jeg kan gøre en forskel og give en god oplevelse til kunder såvel som kandidater. Jeg sætter en ære i at sætte mig grundigt ind i virksomhedernes specifikke udfordringer, og tager altid afsæt i deres virkelighed. Det sikrer, at deres behov imødekommes, og det mest optimale resultat opnås,” siger Lars Ole

Kontakt

lok@mindweiss.com

+ 45 22 72 98 00

LinkedIn

Lars Ole