Julie Sommer

Julie Sommer, PA, har været en del af Mindweiss A/S siden januar 2018 og agerer højre hånd for virksomhedens to partnere. Julie indgår til daglig i de taktiske såvel som operationelle dele af beslutningsprocesserne og er således en betroet sparringspartner. Udover at supportere de to partnere, er Julie Researchansvarlig og tilsikrer således, at researchprocesserne i Mindweiss A/S altid lever op til de høje standarder, som virksomheden har sat og er kendt for blandt tidligere og eksisterende kunder.

Med en Master i International Business Communications fra CBS, bidrager Julie med en analytisk tilgang og en udpræget forretningsforståelse. Som resultat heraf blev Julie udvalgt til at indgå i Danske Banks specialeprogram, hvor hun agerede ekstern rådgiver i forbindelse med en større forandringsproces i forandringsledelse.

Julie har tidligere været ansat på PR og Kommunikationsbureau, hvor hun har hjulpet virksomhedens kunder med at optimere deres brandværdi og tilstedeværelse i de, for brandet, relevante medier. Julie har derfor solid erfaring med virksomhedsanalyse, segmentering og eksekvering – kompetencer hun, til stadighed, arbejder koncentreret med i opfyldelsen af kundernes udviklings- og rekrutteringsmål i Mindweiss A/S.

 

Kontakt

Mobil: +45 60 13 91 08

Mail: js@mindweiss.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?