Dorte Jensen

Dorte Daugaard Jensen, Senior Researcher, bistår konsulenterne med at identificere den rette person til jobbet. Med sin analytiske sans og forståelse for menneskelige ressourcer afsøger Dorte kandidatfeltet grundigt. Dorte trækker på kompetencer inden for research, interview, journalistik, sprogpsykologi og kulturanalyse, som hun bruger til at skabe relationer og en behagelig proces for kunder såvel som kandidater.

Dorte er cand.mag. i europæisk etnologi med tilvalg i hhv. sprogpsykologi og kulturformidling fra Københavns Universitet. Herfra har Dorte en akademisk værktøjskasse med sig, som indeholder fundamentale teoretiske, analytiske og metodiske værktøjer. Dorte bidrager således med en kulturanalytisk forståelse for, hvorfor mennesker tænker og handler, som de gør og har researchredskaberne til at undersøge det nærmere.

Dortes interesse for dynamikker i den moderne familie i kombination med hendes baggrund som etnolog har desuden resulteret i udgivelsen af bogen, Stedmoderskab som udkom i 2017. Dorte er desuden stifter af foreningen StedmorDanmark.dk og har siden 2012 debateret og og lavet feltarbejde blandt stedmødre.

 

Kontakt

Mobil: +45 60 13 91 34

Mail: dj@mindweiss.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?