Dan Vejen Andersen

Senior Management Consultant

Dan Vejen Andersen, Senior Management Consultant. Dan har arbejdet i Lifestyle branchen det meste af sin karriere, i både ind og udland, primært i ledende stillinger, hvorfra han har tilegnet sig omfattende erfaring inden for engros-, detail-, digitaliserings- og virksomhedsstrategi.

 

Med mange års erfaring i bagagen inden for områder som FMCG Retail, E-tail, Wholesale, Fashion, Design & Lifestyle, bidrager Dan med solid brancheindsigt. Han har således en ambition om at opbygge Danmarks stærkeste netværk inden for Design, Fashion, Apparel & Lifestyle og dermed være kundernes foretrukne partner, når det kommer til rekruttering inden for denne sektor i Danmark.

 

Dan er fagligt velfunderet inden for kernedisciplinerne: international ledelse, rekruttering og digital & kommerciel forretningsudvikling, hvorfor han har en naturlig tilgang til arbejdet med at hjælpe MINDWEISS’ kunder i relation til deres udviklings- og rekrutteringsmål.

 

Hos MINDWEISS skal Dan primært beskæftige sig med rekruttering af kommercielle C-niveau-, mellemleder- og specialistprofiler, primært inden for Forbrugsvarer og Detailhandelsektoren. Dan skal endvidere bistå MINDWEISS’ kunder i udviklingsforløb, hvor han ligeledes er et stærkt aktiv både i forbindelse med rådgivning af ledergrupper og individuelt tilpassede udviklingsforløb for den enkelte leder gennem Building Leadership®. Dans arbejdstilgang er kendetegnet ved en ekstrem vedholdenhed, og han stopper aldrig med at lede efter måder at forbedre resultatet på.

 

“Min største motivationsfaktor, har altid været at se mennesker lykkes, og jeg ser frem til at kunne fylde min dagligdag med dette” Siger Dan.

Kontakt

dva@mindweiss.com

+45 53 53 00 30

LinkedIn

Dan vejen