Outplacement

 

Hos MINDWEISS A/S kan vi hjælpe din virksomhed med at give en opsagt kandidat en ny begyndelse. Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter i karriere- og lederrådgivning, udvikling, rekruttering, relocation og outplacement.

Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og udfører dybdegående og udførlige testforløb samt tilbyder professionel coaching. For den opsagte betyder det, at afskedigelsesprocessen kan blive til et fremadrettet forløb.

Vi giver kandidaten en professionel rådgivning og sparring og tilbyder samtidig konkrete værktøjer, som kan hjælpe dem videre i karrieren, herunder også et indblik i egne egenskaber og potentielle udviklingsområder. Dette gør vi blandt andet gennem:

  • Personlig karriererådgivning
  • Personlighedstest
  • Netværk og sociale medier

Forløbet tilpasses efter jeres ønsker og behov, og vi sørger for, at kandidaten får en personlig coach, der følger vedkommende i hele processen.

Med et individuelt outplacementforløb tilbyder vi blandt andet: Personlig dag-til-dag coaching samt rådgivning og sparring på møder, telefon, Skype og mail. Kandidaten får også mulighed for at indgå i aktiv rekruttering, MPA-personlighedsanalyse samt afdækning og udbygning af det personlige netværk, blandt andet via LinkedIn.

Endvidere tilbyder vi mulighed for træning og forberedelse til kommende jobsamtaler samt vejledning i afklaring af kompetencer, mål og værdier med fokus på succes og passion. Er der behov for udarbejdelse af materialer, guider vi også her – typisk er der tale om ansøgning og CV.

Hos MINDWEISS A/S spænder erfaringen bredt og har med tiden givet os en unik indsigt, både i den offentlige sektor, den private erhvervssektor og non-profit organisationer. Ved at samarbejde med MINDWEISS A/S får du derfor en bred palet af kompetencer og specialistviden, der dækker alle hjørner.

Uanset om der er tale om rekruttering i den offentlige eller den private sektor eller på non-profitområdet, har hver virksomhed sine egne, unikke udfordringer og særkender. Det betyder, at muligheder og løsninger skal planlægges strategisk og tilpasses efter udgangspunkt og rammevilkår. Vi kombinerer altid vores forretningsviden med vores sektorerfaring og tilbyder jer alsidige og skræddersyede forløb.

For mere information kontakt venligst

 

Marc Dulong

Managing Partner