4. marts 2019

Vi tilføjer erhvervspsykologiske kompetencer

Det er gået stærkt hos MINDWEISS, siden Ole Weiss for kun et år siden solgte halvdelen af virksomheden til Marc Dulong.

deen med at forene leder- og organisationsudvikling med rekruttering har vist sig at være præcis, hvad branchen havde brug for, og succesen har nu inspireret os til at tage skridtet videre. Allerede da vi indledte samarbejdet, var vi enige om, at vil ret hurtigt ville udvide vores partnerskab med en erhvervspsykolog for at skabe yderligere dybde i alle aspekter af vores arbejde. Derfor er vi rigtig glade for, at byde Psykolog, Pernille Hornhaver velkommen i MINDWEISS, hvor hun indtræder som partner.

Naturlig forståelse for forretningen

Pernille Hornhaver er både uddannet Cand. pæd. psych. aut. og executive coach og har i sin praksis i en årrække blandt andet arbejdet med sparring og udvikling af ledere. Ydermere har Pernille en væsentlig fortid i rekrutteringsbranchen, hvor hun har arbejdet hos blandt andre Markman og Promando, hvilket betyder, at hun har en helt naturlig forståelse for MINDWEISS’ samlede kompetenceområder.

 

Selv fortæller Pernille:

 

”Jeg har altid brændt for at udvikle mennesker og støtte dem i at udnytte deres fulde potentiale, personligt såvel som professionelt. Faktisk var det min erfaring fra rekrutteringsbranchen, der i sin tid inspirerede mig til at læse psykologi, netop fordi jeg gerne ville være klædt endnu bedre på i mødet med mennesker.”

Tilbyder nu også at løse outplacement-opgaver

Med tilføjelsen af de erhvervspsykologiske kompetencer, udvider vi vores forretningsområde og vil fremadrettet også påtage os outplacement-opgaver. Det ligger i naturlig forlængelse af de øvrige opgaver, vi løser, og det betyder, at vi kan slå ring om kunden og tage hånd om alle opgaver forbundet med optimering af en virksomhed. Det giver ekstra tryghed for kunden at vide, at vi har den psykologiske ekspertise med i alle aspekter at vores arbejde.

 

Pernille Hornhaver vil således bistå ved rekrutteringer og vurdering af kandidater samt i alle aspekter af udviklingsarbejdet med ledere og medarbejdere, og hun vil sparre med kunderne om blandt andet kravprofiler, afklaringsprocesser og strategi.
Endelig vil Pernille optimere de værktøjer, vi i MINDWEISS anvender i hverdagen, for eksempel i test- og udvælgelsesprocessen.

 

For os er det et helt naturligt skridt i den udvikling fra konsulenthus til videnshus, som hele tiden har været vores målsætning. Hvis vi skal vokse og være større, kræver det flere partnerprofiler, og det kræver, at vi tilfører viden og kompetence, og her kommer Pernille Hornhaver til at spille en helt central rolle.

 

Ole Weiss og Marc Dulong

 

Om MINDWEISS

MINDWEISS er et konsulenthus, der tilbyder udvikling af ledere og organisationer samt rekruttering. Mens Marc Dulong har mere end 15 års erfaring med rekruttering til bl.a. store specialistvirksomheder og internationale equity funds og til brancher, der spænder fra den finansielle over IT til logistik, har Ole Weiss i 18 år drevet MINDWEISS med fokus på udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere.

 

For yderligere oplysninger:

 

Ole Weiss, Founder, telefon 40 57 65 55

Marc Dulong, Managing Partner, telefon 60 13 91 09

Pernille Hornhaver, Partner, 26 85 04 94

Cand.pæd.psyk.aut. Pernille Hornhaver