26. september 2019

Åbner kontor i Århus og ny direktør ansat

Som led i en planlagt vækst har MINDWEISS pr. 1. august 2019 åbnet nyt Århus-kontor. Her vil nyansat Direktør og Partner, Helle Buus Hougesen overføre MINDWEISS’ stærke DNA til kunder vest for Storebælt.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere direktøren for vores nyåbnede kontor i Århus, Helle Buus Hougesen,”siger Ole Weiss, der for kun halvandet år siden slog sig sammen med Marc Dulong.

Målsætningen var at gøre MINDWEISS til et af landets førende konsulenthuse, der som noget helt unikt kan varetage både rekruttering og udvikling. ”At det var en fornuftig strategi, vidner både resultaterne og kundernes udtalelser om,”supplerer Marc Dulong. ”Hvis kunderne vurderer, at vi leverer den bedste ’value for money’ på markedet, er vi godt på vej til at nå det mål, vi har sat os.”.

God tid til at finde den rette person

På baggrund af den opnåede succes og ikke mindst på opfordring af mange kunder, var næste naturlige skridt at udvide geografisk. Derfor stod et Århus-kontor øverst på listen. ”Det vigtigste for os var imidlertid først at finde den helt rigtige person til opgaven, og det har vi brugt en del ressourcer på de sidste måneder”,siger Marc Dulong. ”Vi er derfor rigtig glade for nu at kunne præsentere Helle Buus Hougesen, som kommer med både en stærk analytisk kompetence og en god forretningsforståelse. Vi har store forventninger til, hvordan hun skal være med til at udvikle vores forretning og betjene vores kunder”.

Del af et stærkt team

Helle Buus Hougesen har en lang kommerciel baggrund og kommer fra en stilling som management konsulent i it-analysevirksomheden IT Optima, hvor hun har været en del af den vækst IT Optima har oplevet. ”Jeg brænder for forretningsudvikling og ser frem til at bygge et MINDWEISS-kontor op i Århus, der står stærkt på det fundament af faglig kompetence, som hovedkontoret i Hellerup repræsenterer. For mig har det været vigtigt, at jeg bliver en del af et stærkt team, og MINDWEISS’ ni medarbejdere bidrager alle med meget tunge akademiske kompetencer som for eksempel psykologi, sociologi og etnologi, som jeg kommer til at læne mig op ad”,siger Helle Buus Hougesen.

Diversitet i fagligheden gør klogere

Det er ingen tilfældighed. Hver medarbejder er nemlig nøje udvalgt. ”Vi har et ønske om diversitet i vores faglighed, for vi bliver kun klogere ved at lære af hinanden. Således har vi også i forhold til vores nye direktør ledt efter et frisk pust, der ser på vores verden med nye briller og kan tilføre noget nyt og spændende. Det har vi i høj grad fundet i Helle, og vi glæder os til at opleve, hvordan hun vil styrke og vækste virksomheden i det vestlige Danmark”, slutter Ole Weiss og Marc Dulong samstemmende.

Direktør Helle Buus Hougesen, 44, er selv fra Skanderborg og har et indgående kendskab til det jyske marked efter en lang karriere i it-branchen. Nu glæder hun sig til at blive en del af et stærkt team af faglige kompetencer i MINDWEISS.