MINDWEISS A/S UDVIDER

21. september 2018

MINDWEISS byder velkommen til fire nye dygtige kollegaer. Vi er kommet stærkt fra start med masser af aktivitet og spændende opgaver. Derfor udvider vi nu teamet med yderligere tre Researchere og en Studentermedhjælper.

I MINDWEISS ved vi, at diversitet i teamet er et stort aktiv for forretningen. Derfor glæder det os meget at kunne byde fire dygtige, nye kollegaer velkommen, som bidrager med hver deres akademiske såvel som pragmatiske kompetencer. Mindweiss byder velkommen til:

Fra Højre:

Dorte Daugaard Jensen
Dorte er cand.mag. i europæisk etnologi med tilvalg i hhv. sprogpsykologi og kulturformidling fra Københavns Universitet. Dorte trækker på kompetencer inden for research, interviewteknik, journalistik, sprogpsykologi og kulturanalyse. Dorte bidrager derfor med en akademisk værktøjskasse, som indeholder fundamentale teoretiske, analytiske og metodiske komponenter.

Amanda L. Clausen
Amanda har en Bachelor i Kommunikation og digitale medier fra Aalborg Universitet med fokus på organisation og ledelse, og læser pt. på kandidatuddannelsen Cand.Soc.HRM ved Copenhagen Business School, hvor hun har særlig fokus på rekrutteringsdisciplinen. Amanda bidrager desuden med konkret erfaring med HR-disciplinen fra sin stilling som HR-Assistent i tænketanken FREJ, hvor hun har siddet med alt fra rekruttering til, evaluering og optimering af processer.

Ditte Bech-Pedersen
Ditte har en Bachelor i Arbejdslivsstudier og Psykologi fra Roskilde Universitet. Det har givet Ditte en bred indsigt i organisationsstrukturer og ledelsesformer såvel som psykologiske dynamikker på arbejdspladsen. Ditte læser pt. Cand.Soc.HRM ved Copenhagen Business School, hvor hun er særlig optaget af arbejdet med rekrutteringsprocesser. Ditte bidrager desuden med viden og sparring omkring HR-processer fra sin tidligere stilling som HR-Assistent i KMD.

Maja Hoff
Maja er vores nye Studentermedhjælper og arbejder bl.a. selvstændigt med optimering og vedligeholdelse af vores CRM og SEO processor. Maja har digitalt flair og bidrager således med en bred erfaring med SoMe strategier såvel som etablering og opbygning af hjemmesider og diverse kommunikationskanaler. Endelig bidrager Maja med kompetencer inden for administration og kommunikation fra sin stilling som Project Assistant i en stor dansk design virksomhed.

Vi glæder os til et godt samarbejde med alle vores nye kollegaer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Vil du vide mere om hvordan du kan udvikle din virksomhed?