Liberale
Erhverv

 

Markedet for de liberale erhverv har ændret sig fra klienter med stor autoritetstro og loyalitet til kunder, der spørger om pris, ”shopper” rundt og ikke mindst har den digitale tidsalder sat sine spor, så kunderne nu har ”Googlet” sig frem til ekspertviden, downloadet dokumenter og det er kun lige begyndt.

At udvikle varige kunderelationer /partnerskaber og opbygge de mest talentfulde teams i de liberale erhverv; revision, juridisk bistand, konsulentydelser, økonomisk hjælp, teknisk support eller for arkitekter – afhænger virksomheds succes, som er din evne som leder til at opbygge tillid og levere de relevante og synlige resultater dine kunder eftersørger.

Ledelse = +/- på bundlinien. I MINDWEISS A/S rekrutterer og udvikler vi de rigtige mennesker med højt specialiserede kompetencer, der formår at arbejde med kompleksitet og øgede krav til deres marked.

I ovenstående kandidatfilm kan du se European Patent Attorney og Business Developer hos Chas.Hude A/S, Bianca Bothmann, fortælle om hvordan han har oplevet at være kandidat hos MINDWEISS.

 

mand i liberalt erhverv i jakkesæt og slips

 

 

Vi lover dig altid 3 ting i vores samarbejde. Det kan du læse mere om her